Események

A SIOVESZ Kutyás SZSE harmadik alkalommal rendezi meg kutyás sétáját, mellyel ezúttal is egy állatvédő szervezetet szeretne támogatni. Ebből az alkalomból, most először éjszaka, Paloznakon, a Nosztori-pihenőtől Király-kút irányába és vissza tervezünk egy rövid kirándulást, mellyel a Vackoló Állatvédő Egyesületet támogatjuk.
Időpont: 2022. július 16....

2022. június 13-án hétfőn délután került megrendezésre a "Gyerekeknek a felelős kutyatartásról" program a SIOVESZ Kutyás- Szabadidő és Sportegyesület szervezésében, Veszprémben. A programon a Dózsa György Általános Iskola 2/B osztályos tanulói vettek részt, tanítóik kíséretében.

A SIOVESZ Kutyás SZSE második alkalommal rendezi meg jótékonysági kutyás sétáját, mellyel ezúttal is egy állatvédő szervezetet szeretne támogatni. Ebből az alkalomból Balatonfüredre, a Koloska-völgybe tervezünk egy rövid kirándulást, mellyel a Siófoki Állatvédő Alapítványt támogatjuk.

A SIOVESZ Kutyás SZSE első alkalommal rendezi meg hagyományteremtő céllal jótékonysági kutyás sétáját, mellyel minden alkalommal egy-egy állatvédő szervezetet szeretne támogatni. Ebből az alkalomból Törekibe, a Cinege-forráshoz tervezünk egy rövid kirándulást, mellyel most az Ultimátum Állatvédelmi Alapítványt kívánjuk támogatni.