Őszi kutyás túra a Szamárkőtől

2022.11.05

2022. november 19-én szombaton 10 órától ismét egy kutyás túrára invitálunk Titeket! Ezúttal a Balaton déli partján a Zamárdi melletti erdőt fogjuk bebarangolni négylábú társainkkal.

Gyülekező és kiindulási pont: 9:30-tól a Szamárkő melletti parkolóban

Útvonal:
- Szamárkő - Kőhegyi-kilátó - Öreg tölgyek - Vaskereszt
- Nehézség: könnyű
- Hossz: 6,7 km
- Tervezett bejárási idő: kb. 2,5 - 3 óra.
- Terep: Kisebb részben aszfaltos, nagyobb részt erdei földes út

Program:
A fent írt táv megtétele közösen, kutyákkal. A Vaskeresztnél lévő fedett pihenőnél egy hosszabb pihenőt tartunk, itt a padoknál lehetőség lesz a hozott ételt, italt elfogyasztani, beszélgetni. Egyesületünk egyik kiemelt célja a felelős állattartás népszerűsítése a gyermekek körében, ezért kérjük, hogy a túra indulása előtt a helyszínen megvásárolható 500 ill. 1000 Ft-os támogatói jegyek vásárlásával lehetőség szerint járuljatok hozzá a következő gyermekek számára szervezendő oktató programunkhoz. Az előzőről itt olvashattok: https://www.siovesz.hu/.../gyerekeknek-a-felelos.../

Jelentkezés kizárólag az alábbi linken és a helyszínen lehetséges: https://forms.gle/P73EFWoz1Tk9EFHP9

A kirándulás során almával, csokival, kutyakeksszel és teával várunk benneteket (a készlet erejéig :)), utóbbihoz saját poharat hozzatok!

Ami legyen a kutyának:
- megfelelő hám vagy nyakörv, amiben kényelmesen túrázik és kontrollálható is
- póráz
- víz, itatótál, jutalomfalat
- kullancsvédelem
- világítós nyakörv
- kakizacsi

Ami legyen a gazdinak:
- csúszásmentes, kényelmes cipő
- kullancsvédelem
- víz, nasi
- fejlámpa
- szúnyogvédelem

FIGYELEM!
A kutyákat a program ideje alatt pórázon kell tartani! Ennek betartása minden résztvevő számára kötelező! Beteg, tüzelő, érvényes oltásokkal nem rendelkező és aggresszív kutyával a programon nem lehet részt venni.

Az eseményen fényképek, videók készülhetnek. A résztvevők már a rendezvényen való részvételükkel - külön írásbeli beleegyező nyilatkozat nélkül - kifejezetten hozzájárulnak ezen ényképek, videók közzétételéhez a közösségi média felületein. A képes és videók felhasználásra kerülhetnek az egyesület Facebook oldalán, honlapján, esetleges pályázatok részeként, vagy adománygyűjtés céljából.

A programon mindenki saját felelősségére vesz részt, a jelentkezéssel és a részvétellel ezt tudomásul veszi.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!