Bemutatkozás

Rólunk

SIOVESZ

Egyesületünk kutyakiképző szakemberek és elhivatott kutyatulajdonosok szakmai és baráti társulásaként jött létre. Fontosnak tartjuk a felelős állattartás népszerűsítését, az állatvédelemmel foglalkozó szervezetek támogatását és ezzel kapcsolatos programok szervezését és szívesen együttműködünk más olyan szakmai szervezetekkel, akik támogatják az egyesület céljait. Tevékenységeink közé tartozik többek között a kinológia nevelés, oktatás, képességfejlesztés állategészségügyi és természetvédelmi témában is, de szervezünk kutyás természetjáró programokat és kinológiai jellegű sportrendezvényeket is.

Kiképzőink


Miklós Gerda Annamária 

Hiszem, hogy a kutya olyanná válik, amilyenné mi tesszük, így nem kizárólag a kutyát tréningezem, hanem a gazdának tanítom meg azokat a módszereket, amelyekkel a kutyát hatékonyan tudja kezelni. 2015 óta vezetek képzéseket Veszprémben (KONi Kutyatréning), illetve 2019 óta Siófokon is. A tréning eszközöket mindig az egyénhez igazítom, a kutya adottságait, az elérendő célokat és a pozitív megerősítés hatékonyságát figyelembevéve. Folyamatosan bővítem ismereteimet és a tanultakat igyekszem átadni a hozzám fordulóknak. 

Paulini János 

Paulini János a Siófoki Kutyás Központ kiképzője (Siófoki Kutyás Központ)  gyermekkora óta kutyákkal foglalkozik, 1990 óta pedig családi kutyák képzése és a lelkileg sérült ebek rehabilitációja mellett munkavérvonalú német juhászkutyák tenyésztésével, s azok szolgálati munkára való felkészítésével szerzett szakmai tapasztalatot.
A pozitív megerősítéssel történő tanuláson kívül külön tanítási módszert nem vall, hiszen minden kutya más és más, különböző képzési igényekkel, melyeket minden kutya-gazda párosnál figyelembe vesz személyre szabott oktatási és képzési módszereivel.