Események


Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételt és a támogatást a maroknyi lelkes, vidám csapatnak, akik a szeszélyes időjárás ellenére is velünk tartottak jótékonysági kutyás túránkon szombaton a Koloska-völgyben.

2023. október 12-én az Állatvédelmi Témahét keretén belül ismét egy siófoki Széchenyi István Általános Iskolai osztálynak, az 1.a-nak tartottuk meg a "Gyerekeknek a felelős kutyatartásról" szóló állatasszisztált rendezvényünket a Siófoki Kutyás Központban.

A SIOVESZ Kutyás SZSE ötödik alkalommal rendezi meg jótékonysági kutyás sétáját, mellyel ezúttal is egy állatvédő szervezetet szeretne támogatni.

A SIOVESZ Kutyás SZSE ötödik alkalommal rendezi meg jótékonysági kutyás sétáját, mellyel ezúttal is egy állatvédő szervezetet szeretne támogatni.

Örömmel tudatjuk, hogy az idei évtől már a SIOVESZ Kutyás Szabadidő- és Sportegyesületnél is lehetőségetek van az 50 órás közösségi szolgálatot teljesíteni.

2022. november 19-én került megrendezésre a SIOVESZ őszi túrája Zamárdiban, Szamárkő kiindulási ponttal. A gyönyörű őszi színekben pompázó útvonalat közel 25 fő és 10 kutya tette meg.

2022. november 19-én szombaton 10 órától ismét egy kutyás túrára invitálunk Titeket! Ezúttal a Balaton déli partján a Zamárdi melletti erdőt fogjuk bebarangolni négylábú társainkkal.

2022. július 16-án került megrendezésre első éjszakai jótékonysági túránk melynek keretében a befolyt támogatásokat a Vackoló Állatvédő Egyesületnek ajánlottuk fel. Nagyon szépen köszönjük a nekik összegyűlt 48.000 ft támogatást, továbbá nagyon köszönjük a résztvevők által a SIOVESZ részére felajánlott támogatásokat is.