Események

A SIOVESZ Kutyás SZSE második alkalommal rendezi meg éjszakai kutyás túráját, ezúttal a Koloska-völgyben, Balatonfüreden, mellyel ismét egy egyesületet szeretnénk támogatni, méghozzá a Vahur Állatvédő Egyesületet.

Egyesületünk tavasszal sikerrel pályázott Siófok Város Önkormányzata által civil szervezetek számára kiírt vissza nem térítendő támogatására. A "Gyerekeknek a felelős állattartásról" állatasszisztált programunkat az elnyert 90.000 Ft támogatással így összesen 4 alkalommal, 4 általános iskolai osztály számára tudjuk ingyenesen megtartani a Siófoki...


Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételt és a támogatást a maroknyi lelkes, vidám csapatnak, akik a szeszélyes időjárás ellenére is velünk tartottak jótékonysági kutyás túránkon szombaton a Koloska-völgyben.

2023. október 12-én az Állatvédelmi Témahét keretén belül ismét egy siófoki Széchenyi István Általános Iskolai osztálynak, az 1.a-nak tartottuk meg a "Gyerekeknek a felelős kutyatartásról" szóló állatasszisztált rendezvényünket a Siófoki Kutyás Központban.

A SIOVESZ Kutyás SZSE ötödik alkalommal rendezi meg jótékonysági kutyás sétáját, mellyel ezúttal is egy állatvédő szervezetet szeretne támogatni.