Cinege túra kutyákkal - 2024

2024.05.10

A SIOVESZ Kutyás SZSE második alkalommal rendezi meg Cinege túráját.

Időpont: 2024. május 25., 10:00 (Gyülekező: 09:30)

Kiindulási pont: Siófok-Töreki bekötőút, Tóközi pihenő
Hossz: kb. 7 km

Jelentkezés: https://forms.gle/6cN4biuzFUsYQuRe7

Csak a fenti linken érkezett előjelentkezéseket tudjuk elfogadni! Mivel készülünk nektek paprikás krumplival, így nagyon fontos, hogy kitöltsétek a jelentkezési lapot.

Program:

A fent írt táv megtétele közösen, kutyákkal. Féltávon, a Cinege pihenőnél paprikás krumplival várjuk a résztvevőket. A túrán személyenként 2000 Ft-os támogatói jegy vásárlásával tudtok részt venni. Megmozdulásunkkal továbbra is jótékonykodunk, ezért a befolyt támogatások egy részét egyesületünk a Siófoki Állatvédő Alapítvány részére ajánlja fel.

Siófoki Állatvédő Alapítvány: https://www.facebook.com/siofokiallatvedo

Előjelentkezés vége: 2024. május 20.

FIGYELEM! A kutyákat a program ideje alatt pórázon kell tartani! Ennek betartása minden résztvevő számára kötelező! Beteg, tüzelő, érvényes oltásokkal nem rendelkező vagy agresszív kutyával a programon nem lehet részt venni.

Az eseményen fényképek, videók készülhetnek és a résztvevők már a rendezvényen való részvételükkel – külön írásbeli beleegyező nyilatkozat nélkül – kifejezetten hozzájárulnak ezen fényképek, videók közzétételéhez a közösségi média felületein. A képek és videók felhasználásra kerülhetnek az Egyesület honlapján, Facebook oldalán, esetleg pályázatok részeként, vagy adománygyűjtés céljából.

A programon mindenki saját felelősségére vesz részt, a jelentkezéssel és a részvétellel ezt tudomásul veszi.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!